Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanma meydanı genlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara anında kaçış düşünceının daha seri çalışmalemesini esenlamaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği karınin ciddi öneme ehil olan strüktürel unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış hazırlamak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet. Yangın bapları çoğu kez yangın dayanımı şiddetli malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğustalıkebiliyor. Ancak bu kapılar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar oturaklı. Payanta baplar yönıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda kesinlikle yanacaktır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen asliye etken fiil kapının felakete peklik seviyesidir. Bu kızdırmae metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı genellikle 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılan kapı fitili derunin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara Yangın Kapısı münasip şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page